Renginiai

Projektas "Muzikos garsai"

Pabradės miesto bendruomenė ,,Domus“ propaguoja žmonių kultūrinį gyvenimą ir siekia įtraukti į savo veiklą kuo daugiau naujų aktyvių narių. Palaikant šią idėją 2015 m. gruodžio 27 d. buvo organizuota skatinanti edukacinė išvyka „Muzikos garsai“ į Vilniaus kongresų rūmus, Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro, kuriam diriguoja Gintaras Rinkevičius, namus. Žiūrovai klausėsi „Roko baladės 4“ simfoninio orkestro skambesio ir roko ritmų derinių muzikos. Lietuvos atlikėjai Povilas Meškėla, Česlovas Gabalis ir Jeronimas Milius dainavo žinomų užsienio šalių muzikos atlikėjų kūrinius („Deep Purple“, „Status Quo“, „Metallica“, „Scorpions“, „Def Leppard“, „Guns N’ Roses“ dainos).
Besiklausant aukščiausio meninio lygio programos, Pabradės bendruomenės „Domus“ nariai įsitraukė į šiuolaikinį kultūrinį gyvenimą, praplėtė akiratį, susipažino su Lietuvos valstybinio simfoninio orkestro (LVSO) profesionalaus scenos meno kūrimu ir viešu atlikimu bei kultūringai praleido laisvalaikį.




Kitos naujienos


2015-12-19
Lapkričio 26 d., Pabradėje fotoateljė "Pas Vladą" buvo atidaryta tarptautinė šiuolaikinio meno paroda. "Dvigubas mazgas" - tai keliaujanti unikalių meno kūrinių paroda, sujungianti du vienas kitam iš pirmo žvilgsnio prieštaraujančius polius: meną ir politiką.
2015-11-21
Vėl sulaukėme malonaus kvietimo iš kaimynų. Joniškio bendruomenės centro nariai pakvietė mūsų bendruomenės atstovus dalyvauti jų organizuotame renginyje „Mišrainių popietė“.