Renginiai

Aktyvaus poilsio diena 2019

Kaip ir kasmet Pabradės bendruomenė „Domus“ organizavo „Aktyvaus poilsio dienos“ renginį bendruomenės nariams, jų šeimoms ir bičiuliams. Renginio metu buvo skatinama aktyviai leisti laisvalaikį gamtoje.

Kol buvo verdama žuvienė ant laužo, mūsų laukė smagūs sportiniai žaidimai, komandinės rungtys. Šventės organizatoriai jų buvo sugalvoję įvairių: piešėme, rungtyniavome, kas pastatys aukščiausią statinį, naudojant tik spagečius ir lipnią juostelę, žaidėm modifikuotą futbolą su ant lazdų pritvirtintais balionais, tiesėme akvedukus ir kt. Dauguma rungčių buvo skirtos išmokti geriau dirbti komandoje, gerinti tarpusavio supratimą.

Kad šventė pavyko, buvo matyti iš linksmų, švytinčių veidų, nedingstančios šypsenos visą renginį. Šią gerą nuotaiką visi atsinešė ir į savo šeimas.

Tokia šventė nebūtų įvykusi be organizatorių. Už nuostabią žuvienę dėkoju Irinai ir Vladimirui Lašta. Už žaidimus, rungtis ačiū Olgai ir Pavelui Lukjanovams. Už gerą nuotaiką viso renginio metu dėkoju kiekvienam atėjusiam bendruomenės nariui ir svečiui.

Bendruomenės pirmininkas Romas Kerulis




Kitos naujienos


Kūrybiškų susitikimų festivalis ,,Pabraidom"

Mūsų pastangos nenuėjo veltui - šventė pavyko!

 

Kviečiame visus Pabradės miesto gyventojus ir svečius kartu švęsti Lietuvos valstybės atkūrimo dieną.