Pranešimai

Aktyvaus poilsio dieną

Šių metų rugsėjo 17- ąją bendruomenės „Domus“ nariai susirinko į „Aktyvaus poilsio dieną“ prie Pabradės miesto tvenkinio. Draugiškai pabendrauti gryname ore ir truputį pajudėti į šventę sugužėjo ne tik bendruomenės nariai, bet ir jų šeimos.
Į renginį buvo pakviesti mūsų miesto sporto pažibos – olimpiečiai Artur Mastianica, Živilė Vaiciukevičiūtė ir jų treneris Viktoras Meškauskas. Bendruomenės pirmininkas Vaclovas Jasudas padėkojo visų pabradiškių vardu už ėjikų pastangas ir ryžtą garsinant ne tik Pabradę, bet ir visą Lietuvą, ir palinkėjo dar aukštesnių rezultatų. Garbingiems svečiams buvo įteikti „Domus“ marškinėliai.
Propaguodami sveiką gyvenimo būdą ir skatindami kitus daugiau laiko praleisti aktyviai, „Domus“ nariai organizavo įvairias sportines rungtis.
Šiaurietiškas ėjimas yra vienas paprasčiausių, bet kartu ir vienas veiksmingiausių pratimų, kurį gali atlikti kiekvienas. Danutė Rakovskaja ir Joana Stasiūlienė organizuodamos „Šiaurietiško ėjimo“ rungtį surinko nemažą mažų ir didelių dalyvių būrį.
Ne paslaptis, kad treniruoti reikia ne tik savo kūną, bet ir smegenis. Viačeslav Perveinis sukvietė susirungti savo protais jaunąją ir vyresniąją kartą šaškių turnyre.
O nebijančių pajudėti aktyviau Jelena Grigienė paskatino dalyvauti šokinėjimo per šokdynę varžybose.
Pavelas Lukjanovas ir Marjan Chmelevskij kiekvienam suteikė galimybę išbandyti akies taiklumą šaudant iš lankų ir AIRSOFT ginklų. Šios priemonės buvo įgytos projektų „Bendravimas mus suvienys“ ir „Pabradės sakalai“ metu.
Po aktyvaus laisvalaikio visų dalyvių laukė Irenos Tašlinskienės ant laužo pagaminta pagal ypatingą receptą karšta, garuojanti žuvienė.
Pabradės miesto bendruomenės nariai tiki, kad toks laisvalaikio praleidimo būdas paskatins ir kitus miestelėnus nebūti abejingus sportui ir atkreips jų dėmesį į alternatyvų laisvalaikio praleidimą.

Jaunųjų „Domus“ draugų-padėjėjų Dominyko Undraičio ir Sauliaus Kazlausko fotoreportažas.




Kitos naujienos


Pranešame, kad akcija "Padovanokime Pabradės vaikų lopšeliui-darželiui "Varpelis" lauko žaidimų aikštelę" baigta!
Surinkta suma - 4500 EUR ir pilnai atsiskaityta už žaidimų aikštelę su rangovais.
Dėkojame visiems, kas prisidėjo aukomis ir tikėjo, kad akcijos tikslai bus pasiekti!
 
Sekite mūsų tolimesnę informaciją apie šio projekto įgyvendinimą.
Kviečiame į žiemos šventę Pabradėje – „Kalėdos Dubingėlės skvere“!
Pabradės miesto Šeimos dienos šventės metu vykusio vaikų piešinių konkurso nugalėtojai