Renginiai

Kalėdinė akcija 2015

2015-12-25
Sakoma, kad Kalėdos – tai atgimstančio tikėjimo stebuklu ir žmogaus širdies gerumu metas. Jau tapo tradicija, kad kasmet per Kalėdas Pabradės bendruomenės „Domus“ nariai, siekdami nors truputėlį pradžiuginti sudėtingomis socialinėmis sąlygomis gyvenančius vaikus, dirba nykštukų darbą ir pakuoja saldžiąsias dovanėles, kurias Kalėdų senelis skuba išdalinti. Šiais metais prie akcijos taip pat prisidėjo ir Lietuvos kariuomenė - vaikams buvo padovanotos užrašų knygutės, atšvaitai ir pieštukai.
Bendradarbiaudami su Pabradės seniūnijos socialiniais darbuotojais, du „Domus“ Kalėdų seneliai ir jų padėjėjai aplankė 104 vaikus, gyvenančius Pabradėje ir jos apylinkėse, ir suteikė jiems džiaugsmą bei padrąsino juos tikėti savo svajonėmis.

Fotoreportažą apie pirmąją iš dviejų bendruomenės "Domus" senelių Šalčių kelionę parengė Olga Lukjanova, Liudvika Ivanauskienė, Pavelas Lukjanovas, Andrius Šarėjus ir Edvardas Voršinskis.

 




Kitos naujienos


2016 metų sutikimas Dubingėlės skvere.
Pabradės miesto bendruomenė ,,Domus“ propaguoja žmonių kultūrinį gyvenimą ir siekia įtraukti į savo veiklą kuo daugiau naujų aktyvių narių.
2015-12-19