Renginiai

Ekologinio meno paroda "Šv. Velykų belaukiant'

2016 m. kovo 21-24 d.

Pabradės bendruomenė „Domus“ tęsia ekologinio meno akciją „Papuoškime Lietuvą“ (Kalėdų metu - „Senių Besmegenių šalyje“ instaliacijos) ir siūlo pasigrožėti Pabradės Dubingėlės skvere eksponuojamais kūriniais tema „Šv. Velykų belaukiant“.
Kovo 21-23 d. Pabradės seniūnijoje vyko pats darbymetis. Skulptūrų dirbtuvėje 3 dienas plušėjo 30 skirtingo amžiaus žmonių. Tarp jų - „Žeimenos“ (aktyviausi 7b ir 8b klasių mokiniai bei jų auklėtojos) ir „Ryto“ gimnazijų mokiniai (aktyviausios 4b ir 4a klasės), seniūnijos darbuotojai ir „Domus“ nariai. Dalyviams teko įdėti daug sumanumo ir kantrybės, be to jie suko galvą, kaip „primarginti“ kuo įvairesnių kiaušinių – kad ant Velykų medžių būtų kuo ryškesni margučiai. Kaip ir praeitą kartą, panaudotais vienkartiniais puodeliais ir spalvotomis detalėmis pasirūpino „Intersurgical“ įmonės atstovai.
Kovo 24 d. „Domus“ nariai ir savanoriai Dubingėlės skvere surengė margučių žydėjimo šventę ir papuošė medžius. O ant žemės pražydo didžiausia pavasario žibutė.
Sveikiname visus su artėjančiomis Velykomis!!!
Džiaugsmo, laimės ir sveikatos!!!
J. Vainausko, V. Šarėjaus, O. ir P. Lukjanovų nuotraukos.




Kitos naujienos


2016-03-11
Kaltanėnų ugdymo ir turizmo centras (direktorius Kęstutis Lisauskas) organizavo pažintinę kelione į Dubingius
2016-03-05
2016-02-16 įvyko filatelijos ir numizmatikos parodos “Lietuvos ir pasaulio monetos, banknotai ir pašto ženklai” atidarymas,