Pranešimai

"Pabradės šventė 2018"

Liepos 21 d. Pabradės miestelis audringai minėjo savo gimtadienį. Prie bendros šventės organizavimo nedideliu indėliu prisidėjo ir Pabradės bendruomenė „Domus“. Bendruomenės palapinėje „Domusiečiai“ reprezentavo savo veiklą ir pristatė renginio svečiams 2017 – 2018 metų veiklos ir pasiekimų nuotraukų galeriją, prizus ir laimėtas taures. Be to,visi norintys, ir vaikai, ir suaugusieji, galėjo mesti iššūkį sudalyvauti šaškių turnyre ir įrodyti savo proto miklumą. Kiekvienas turnyro dalyvis gavo atminimo prizą su Pabradės herbu, kuriame pavaizduoti du raudoni sakalai, simbolizuojantys senovės medžioklę ir karius. Siekdami pagerbti mūsų protėvių tradicijas, „Domus“ nariai suteikė nemokamą galimybę šventės svečiams išbandyti savo akies taiklumą, šaudant iš lankų ir arbaleto.

P. Lukjanovo ir V. Šarėjaus fotoreportažas





Kitos naujienos


Pabradės bendruomenė „Domus“ vėl ėmėsi iniciatyvos ir pakvietė miesto gyventojus bei svečius prisijungti prie dar vienos akcijos „Papuošk Pabradę – padovanok vėliavą“. 
Pabradės bendruomenė „Domus“ kviečia prisijungti prie akcijos „Papuošk Pabradę - padovanok jai vėliavą“ . 
Kviečiame visus, kas dar neapsisprendė kam skirs savo 2% nuo pajamų mokesčio, skirti juos Pabradės miesto bendruomenei Domus.