Pranešimai

Respublikinis vandens keliautojų ralis ‘’Šventoji – 2019’’

Birželio 15-16 dienomis vyko Respublikinis vandens keliautojų ralis ‘’Šventoji – 2019’’. Šiame ralyje startavo bendruomenę DOMUS atstovaujantys 2 vyrų ekipažai: Genrik Volodkovič su Ivan Ingelevič ir Aurelijus Kirilovas su savo kolega Vitalijumi Augliu . Varžybų dalyviai, plaukdami Šventosios upe, pagal laiko grafiką, turėjo surasti kontrolinius punktus krante, praplaukti virš 45 km Šventosios upe, pademonstruoti irklavimo techniką slalomo vartuose. Varžybos vyko dvi dienas. Trasa prasidėjo Kavarske, o finišavo baidarininkai Vepriuose. Į Pabradę dalyviai parsivežė taurę už III vietą komandinėje įskaitoje. 
“DOMUS‘‘ ekipažus palaikė: R.Kerulis, J.Rudinska, R.Savickij, T.Matiusovičienė, A.Šarėjus, V.Šumilov, V.Kerulienė. Smagu, kad prie ‘‘DOMUS‘‘ komandos prisijungė Pavoverės užkardos vadas Aurelijus Kirilovas su kolega Vitalijumi Augliu .

Spalio 05 d. sezono uždarymo ralis vyks Pabradėje. Raginame visus Pabradės gyventojus aktyviai dalyvauti varžybose.

Dėkojame mūsų nuolatiniam rėmėjui UAB ‘‘Intersurgical‘‘. Paramos dėka galime populiarinti vandens turizmą mūsų krašte ir garsinti miesto vardą visoje Respublikoje.

Reportažo autorė J. Rudinska

1ba.jpg

2ba.jpg

3ba.jpg

4ba.jpg

5ba.jpg

6a.jpg

7ba.jpg

8ba.jpg

9ba.jpg

10ba.jpg

11ba.jpg

12ba.jpg

13ba.jpg

14ba.jpg

16ba.jpg

17ba.jpg

18ba.jpg

19ba.jpg

20ba.jpg

21ba.jpg




Kitos naujienos


Akcija "DAROM 2019"

Inkilų kėlimas 2019
2019 m. sausio 26 d. įvyko Pabradės bendruomenės ‘‘DOMUS‘‘ visuotinis narių susirinkimas.