Renginiai

Kūrybinis susitikimas Joniškyje

2013 m. liepos 27 d. Molėtų r. Joniškio miestelyje vyko kūrybinis susitikimas „Žemės menas“. Šiemet entuziastingi Joniškio bendruomenės nariai į šį renginį sukvietė kaimynines bendruomenes. Susitikimas prasidėjo trumpu prisistatymu– susipažinimu ir meninio darbo iš gamtinių medžiagų (gėlių, sėklų, lapų, daržovių, vaisių, smėlio, akmenukų ir kt.) kūrimu. Inturkės bendruomenės moterys Joniškiui padovanojo nuostabius ežiukus, puikiai besijaučiančius spalvotame, ryškiame pievos kilime. Jaunimo komanda iš Kuolakasių gražiausioje vietoje privertė nutūpti spalvotą drugelį, kuris pareikalavo labai kruopštaus ir atidaus darbo. Joniškiečiai visus sužavėjo ankstų rytą Arino ežero bangomis plaukiančiu laiveliu.Pabradės miesto bendruomenės atstovai savo labai spalvingą kūrybinį darbą pavadino „Aitvaru“. Pristatant kūrinį buvo linkėta, kad šis aitvaras aplankytų kiekvieną žmogų ir dovanotų savo ryškias spalvas, simbolizuojančias meilę, dosnumą, sėkmę, gerumą, džiugesį arba tiesiog gerą nuotaiką...




Kitos naujienos


2013 m. Respublikinis vandens keliautojų ralis "Kiauna - Žeimena"
"Domusiečiai" šiemet padirbėjo keliais "frontais": tvarkėme ir pamiškes ir Žeimeną. Kad tai daryti būtina, dar kartą parodo šie šokiruojantys Jono Vainausko kadrai. Mūsų pastangos neturėtų likti bevaisės, nes ir akcijos metu prie mūsų prisijungė keletas miestiečių, būrelis vaikų. Visus, neabejingus mūsų miesto puošmenai - Žeimenai, dar šiemet pakviesime į upės švarinimo talką.

2013-05-04 bendruomenės "Domus" būstinėje vyko sveikatingumo ugdymo seminaras. Šį kartą pas mus atvyko lektorius iš Kauno - VšĮ "Visada aktyvus" vadovas, Lietuvoje gerai žinomas treneris Laimontas Rakauskas. Tap dalyvių turėjome svečių iš Giedraičių, Joniškio bendruomenės atstovų.