Renginiai

Kalėdinis renginys vaikams 2017-12-27

Kalėdos - stebuklų metas, laikas, kai atsiranda noras dovanoti šilumą ir jaukumą ne tik savo artimiesiems, bet dovanoti džiaugsmą ir tiems, kam gyvenimas klostosi ne visai sklandžiai. 
Turbūt nesuklysime sakydami, kad stebuklai nevyksta savaime- juos reikia kurti. Pabradės bendruomenė „Domus“ jau keleri metai iš eilės vykdo Kalėdiniu laikotarpiu paramos akciją socialiai remtinų šeimų vaikams. Siekiant puoselėti tradicijas, šeimos vertybes bei mažinti vaikų socialinę atskirtį šiais metais „Domus“ dalyvavo Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2017–2019 metų plano ,,Remti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ projekte. Neseniai Pabradės mieste pastatytos dvi vaikų žaidimo aikštelės, ir, kad tėvams su vaikais būtų patogiau leisti jose laiką, už projekto lėšas papildomai bus įrengta po du suoliukus ir šiukšliadėžę. 
Vykdydami kitą projekto dalį, gruodžio 27 d. bendruomenės nariai padovanojo tikrą Kalėdinę pasaką socialiai remtinų šeimų vaikams. „Domusiečiai“ šventiškai papuošė Pabradės globos namų salę ir šiam renginiui geradarių dovanotą žaliaskarę. Atvykusiems į šventę vaikams savo neįtikėtinus triukus ir pokštus rodė šmaikštus artistas, kuris pralinksmino tiek mažą, tiek didelį, o pasirodžius mielam, dosniam Kalėdų seneliui su padėjėjais, salė dundėjo nuo linksmų dainų, šokių aplink eglę ir smagių žaidimų. Kokios Kalėdos be dovanų- šventės pabaigoje kiekvienas vaikas ne tik jų gavo, bet ir paragavo įvairių saldaus stalo gardėsių. 
Gaila, kad ne visiems pakviestiems į šventę vaikams pavyko atvykti, bet „Domus“ nariai kartu su Kalėdų seneliu pasirūpins, kad dovanos būtinai pasiektų mažuosius.
Norime visus pasveikinti su šventėmis ir pacituoti Tomo S. Monsono (Thomas S. Monson) žodžius, kuriais savo veikloje vadovaujasi „Domus“ nariai: „Kalėdos reiškia duoti negalvojant, ar gausi. Tai – laimė matyti žmonių džiaugsmą. Kai pamirštame save ir randame laiko kitiems. Kai atmetame beprasmybę ir galvojame apie tikras vertybes“. 
Nuotraukų autorius V. Šarėjus.




Kitos naujienos


Svajonės pildosi...
Šaškių turnyras DOMUS taurei laimėti 2017
Pyragų diena 2017-11-06