Renginiai

Joniškio bendruomenei 10 metų

Rugpjūčio 24 dieną Molėtų rajone esančiame Joniškio miestelyje įvyko graži šventė – miestelio bendruomenė minėjo veiklos dešimtmetį. Dalyvauti šioje šventėje buvo pakviesti ir Pabradės miesto bendruomenės „Domus“ atstovai.
Šventės svečiai buvo sutikti erdviose buvusio darželio patalpose, kurios pagal LEADER programą vykdyto projekto „Ir džiaugsme, ir liūdesy“ metu buvo renovuotos ir pritaikytos bendruomenės reikmėms.
Šventės svečius pasveikinusi Joniškio bendruomenės centro pirmininkė Regina Rabcevičienė džiaugėsi bendruomenės nuveiktais darbais, tarp kurių minėti ne tik renovuotos bendruomenės centro patalpos, bet ir kiti per 3 metus įsisavinant Europos Sąjungos paramos fondo lėšas įvykdyti projektai: sutvarkytas Arino ežero paplūdimys, prie Joniškio bažnyčios įrengta automobilių stovėjimo aikštelė, Molėtų rajono savivaldybėje vykdyto projekto metu prie mokyklos įrengtas stadionas su šiuolaikiškais bėgimo takeliais, krepšinio aikštelė, futbolo aikštė, suoliukai žiūrovams, skersiniai, mokyklos patalpose nuo rugsėjo 1-os dienos duris atvers daugiafunkcinis centras, jau renovuota mokyklos pastato dalis ir sporto salėje, kitoje salėje įrengti treniruokliai dušai; bendruomenės centre įrengta kompiuterių klasė, pritaikyta mokymams ir kt. Joniškio bendruomenės centro pirmininkė dėkojo Molėtų rajono savivaldybės atstovams už bendradarbiavimą ir pagalbą įgyvendinant projektus bei už nuoširdų bendruomenės iniciatyvų palaikymą.
Šiais gražiais bendruomenės darbais džiaugėsi ne tik bendruomenės pirmininkė, bet ir bendruomenės narius nuoširdžiai sveikinę šventės svečiai, tarp kurių buvo Molėtų rajono savivaldybės meras Stasys Žvinys, statybos ir vietinio ūkio skyriaus vedėjas Rimantas Šavelis, Joniškio seniūnijos seniūnas Rimantas Verbaitis, vietos veiklos grupės vadovė Violeta Navickienė, Molėtų rajono bendruomenių asociacijos pirmininkė Vaida Saugūnienė, Joniškio pagrindinės mokyklos direktorė Janina Girulskienė, Arnionių, Inturkės, Kuolakasių bendruomenių atstovai.
Pabradės miesto bendruomenės „Domus“ atstovai yra dalyvavę jau ne viename Joniškio bendruomenės surengtame renginyje, todėl ypač džiaugėsi turėję galimybę pasveikinti savo bendraminčius, pasidalinti patirtimi vykdant įvairius projektus bei palinkėti sėkmės tolesnėje prasmingoje ir naudingoje veikloje.




Kitos naujienos


2013-07-28 Dubinga
2013 m. liepos 27 d. Molėtų r. Joniškio miestelyje vyko kūrybinis susitikimas „Žemės menas“. Šiemet entuziastingi Joniškio bendruomenės nariai į šį renginį sukvietė kaimynines bendruomenes.
2013 m. Respublikinis vandens keliautojų ralis "Kiauna - Žeimena"